Syksyn viileneminen näkyy kysynnän merkittävänä kasvuna, kun pipomyynti pääsee kunnolla vauhtiin. Yhtenä merkittävä tuoteryhmänä myymme pipoja omilla logopainatuksilla.

Logopipoja tilaavat pääsääntöisesti seurat, yhdistykset ja ryhmät. Usein yrityksetkin haluavat luoda ryhmähenkeä omalla tiimipipolla. Yhteenkuuluvuus on yksi meidän ihmisten perustarpeista ja yhtenevä vaatetus on yksi hyvä keino lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Logopipojen tilausmäärät vaihtelee 20 kappaleen eristä 500-1000 kappaleen eräkokoihin.
Logopipoihin voidaan painaa logo-, teksti- ja numeropainatuksia. Urheiluseurat haluaa usein pipoihinsa logon toiselle sivulle ja pelinumeron toiselle.

Kuten muutkin pipomme, myös logopipot toteutetaan kotimaisena käsityönä. Mikäli et vielä ole tutustunut tarinaan, miten loihdimme trikookankaasta pipon päähäsi, käy lukemassa Pipojen tuotanto -blogitekstimme. Tekstissä kerromme vaihe vaiheelta, mitä pipolle tapahtuu ennen kuin se kolahtaa postiluukusta kotiisi.

Trikoopipot ovat erityisen suosittuja kestävyyden ja miellyttävyyden vuoksi. Pipot on joustavaa kaksinkertaista trikoota, joka kestää hyvin käyttöä vaikka se puetaan treenin aikana tai jälkeen hikiseen päähän. Pipot kestää myös konepesun 40 asteessa.

Logot voidaan painaa joko heijastavana tai yksivärisenä. Valittavissa on 12 eri pipoväriä ja 4 kokoa joista löytyy jokaiselle porukalle sopiva vaihtoehto.

Ennen lopullista painatusta lähetämme mallikuvan piposta, joten sikaa ei tarvitse ostaa säkissä. Mallikuvasta voidaan varmistaa, että pipo todella on sellainen kuin halutaan. Mallikuvien lähettämisen jälkeen reaktio on yleensä ”WAU JES”, jonka jälkeen pipot lähtevät tuotantoon.

Kappalemäärät ja painatukset vaikuttavat pipojen hintaan. Tapauskohtaisesti hinnat liikkuvat 10-15€ kappalehinnan tuntumassa. Toimitus tapahtuu joko postiin tai kotiovelle. Kysy toimitusvaihtoehdoista tilauksen yhteydessä.

Tutustu logopipoihin lisää painamalla tästä! https://nettihattu.fi/pipo-painatuksella/