Talvi on tullut ja valkoinen lumi peittää maan täällä Kuusamossa.

Nyt on viimeistään hyvä aika suojata pää ja korvat, ettei kylmä pääse tekemään tuhojaan. Tässä tekstissä kerromme tarkemmin talvipipoista ja lapasista.

Talvipipomme ovat trikookangasta ja niihin on ommeltu sisään vuori joka on pehmeää ja joustavaa mikrofleeceä. Näin piposta on saatu kestävä, lämmin ja hengittävä. Talvipipoja saa yksivärisenä joihin voidaan painaa heijastava kuvio tai pelkästään kuviollisena kuten trikoopipojakin. Heijastavia kuvioita löytyy useita erilaisia, jokaiselle varmasti omaan tyyliin sopiva ja mieluinen.

Pipoissa löytyy kolme kokoa. Koko kannattaa valita oman päänympäryksen mukaan. Samaan sävyyn voi tilata myös esimerkiksi kuviollisen tai yksivärisen tuubihuivin.
Valikoimasta löytyy myös lapaset, joissa päällinen on trikoota ja vuori mikrofleeceä. Lapaset saa heijastavalla painatuksella ja värinä on musta, joka on suosikkiväri useimmille. Lapasia on saatavissa yhtenä kokona, joka sopii hyvin nuorille ja aikuisille naisille.

Pipolla on hyvä viestiä itselleen tärkeitä asioita, sillä pipo tulee huomatuksi. Tyylikäs pipo voi jopa herättää niin paljon kiinnostusta, että saman henkiset tuntemattomatkin ihmiset tulevat juttusille. Esimerkiksi luontoaiheiset pipot ovat erityisen suosittuja.

Kuten parhaat ideat yleensäkin, myös idea talvipiposta tuli asiakkaaltamme. Myös lapaset ja tuubihuivit tulivat valikoimiin asiakkaiden toiveista, kun pipon lisäksi haluttiin koko setti samasta tyylikkäästä kankaasta.

Sekä pipot että tuubihuivit ja lapaset kestävät normaalin konepesun.

Nyt toivotamme sinut tervetulleeksi verkkokauppaamme. Tehtävämme on huolehtia, että sinä ja sinulle tärkeät ihmiset pysytte lämpimänä myös tulevan talven pakkasissa!

Talvipipot löytyy täältä: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-heijastavalla-painatuksella/