Talvi on tullut ja valkoinen lumi peittää maan täällä Kuusamossa.

Nyt on viimeistään hyvä aika suojata pää ja korvat, ettei kylmä pääse tekemään tuhojaan. Tässä tekstissä kerromme tarkemmin kuviollisista ja heijastavista talvipipoista.

Talvipipomme ovat trikookangasta ja niihin on ommeltu sisään vuori, joka on pehmeää ja joustavaa mikrofleeceä. Näin piposta on saatu kestävä, lämmin ja hengittävä. Talvipipoja saa yksivärisenä joihin voidaan painaa heijastava kuvio tai pelkästään kuviollisena kuten trikoopipojakin. Heijastavia kuvioita löytyy useita erilaisia, jokaiselle varmasti omaan tyyliin sopiva ja mieluinen. https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-kuviollinen/

Pipoissa löytyy kolme kokoa. Koko kannattaa valita oman päänympäryksen mukaan. Samaan sävyyn voi tilata myös esimerkiksi kuviollisen tai yksivärisen kaulurin.

Pipolla on hyvä viestiä itselleen tärkeitä asioita, sillä pipo tulee huomatuksi. Tyylikäs pipo voi jopa herättää niin paljon kiinnostusta, että saman henkiset tuntemattomatkin ihmiset tulevat juttusille. Esimerkiksi luontoaiheiset pipot ovat erityisen suosittuja.

Kuten parhaat ideat yleensäkin, myös idea talvipiposta tuli asiakkaaltamme. Myös kaulurit tulivat valikoimiin asiakkaiden toiveista, kun pipon lisäksi haluttiin koko setti samasta tyylikkäästä kankaasta. https://nettihattu.fi/tuote-osasto/kaulurit/

Sekä pipot että kaulurit kestävät normaalin konepesun.

Nyt toivotamme sinut tervetulleeksi verkkokauppaamme. Tehtävämme on huolehtia, että sinä ja sinulle tärkeät ihmiset pysytte lämpimänä myös tulevan talven pakkasissa!

Talvipipot löytyy täältä: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-heijastavalla-painatuksella/