Pari viikkoa sitten ensilumi satoi Kuusamoon ja maa oli ihanan valkoinen ja raikas. Pakkanenkin nipisteli jo pikkuisen nenänpäätä. Tämän seurauksena talvipipot päivitettiin verkkokauppaan, koska nyt on talvi.

Nettihatun talvipipossa päällinen on trikoota ja vuoriosa pehmoista mikrofleeceä, joka lämmittää ja pitää myös jonkin verran tuulta. Talvipipoja löytyy useissa eri kuoseissa ja niihin voi lisäksi saada kaulurin sävy sävyyn samaa kuosia. Nämä pipo + kaulurisetit on olleet viime keväästä asti tosi suosittuja ja tänä syksynä suosio tuntuu vain jatkuvan. Yhtenäinen asustesetti on kyllä tosi kiva piriste pukeutumiseen. Talvipipovalikoiman löydät täältä: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-kuviollinen/

Koko syksyn pipotehtaalla saumurit on surisseet täydellä teholla ja pipoja valmistunut mukavaan tahtiin. Verkkokauppaa olemme päivittäneet pitkin syksyä ihanilla uutuuksilla ja vaihtuva valikoima onkin Nettihatun se JUTTU. Meistä on mukavaa tarjota upeita, värikkäitä pipoja ja asusteita laajalla kuosivalikoimalla, jotta jokaiselle löytyy juuri se omaan makuun sopiva, täydellinen kuosi.

Facebookissa törmäsin yhdessä Nettihatun kuvapäivityksessä kommenttiin: Vastaisku harmaudelle! Tämä lause kiteyttää hyvin Nettihatun värimaailmaa ja kangasvalikoimaa. Nettihattuhan rakastaa värejä ja kuvioita ja me haluamme tuoda niitä myös asiakkaiden saataville. Usein pukeudumme tummiin ulkovaatteisiin, mutta värikkäillä asusteilla pukeutumiseen tulee uutta elävyyttä. Pitää vain rohkaistua ja uskaltaa! 😊

Tänä syksynä minun värini on tummansininen toppatakki ja kirkkaanpunaiset kengät sekä samaan sävyyn huivi ja käsilaukku. Punainen on niin ihana väri. Mikä sinun lempiväri on tänä syksynä?

Suomalainen verkkokauppa on tuttu ja turvallinen ostospaikka, josta on helppo tehdä ostoksia, vaikka kotisohvalla istuen. Nettihattu on saanut paljon uusia asiakkaita tämän vuoden aikana ja on ilo huomata, kuinka kotimaista käsityötä arvostetaan. Tiesithän, että Nettihatun kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa nyt ja tulevaisuudessa, tämä on meille sydämen asia.

Nettihatun verkkokauppa onkin turvallinen paikka tehdä ostoksia ja toimituksen voi valita kirjepostina omaan postilaatikkoon tai postipakettina. Kaikki tilaukset valmistamme, keräämme ja pakkaamme omalla pienellä pipotehtaallamme ja toimitamme Postin kuljetettavaksi. Kaikilla normaalihintaisilla tuotteillamme on 14vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, joten vaihtokin onnistuu, jos koko ei sattunutkaan kerralla sopiva.

Tällä hetkellä Kuusamossa ei ole lunta, vesisade ja lämmin ilma on pitänyt huolen lumien sulamisesta. Luonto on tällä hetkellä aika tumma ja harmaan väreissä ja päivänvalo vähenee päivä päivältä, mutta meidän pipotehtaalta ei puutu väriä.

Nyt jos koskaan, Nettihatun värikkäät pipot ja asusteet ovat kunnon VASTAISKU HARMAUDELLE!