Kevät näkyy jo vahvasti verkkokaupan valikoimassa, jossa useat vaaleat ja värikkäät kuosit on vallanneet sijaa talven tummemmilta väreiltä.

Maaliskuun valoisuus on niin ihanaa pitkän pimeän talven jälkeen. Se on jännä tunne, kun kuukausi vaihtuu helmikuusta maaliskuuhun, aivan kuin kevät tulisi yhdessä yössä.  Aurinko paistaa! 🙂

Kuusamossahan on vielä täysi talvi päällä, lunta on reilusti ja ilma hyvinkin pakkasen puolella mutta maaliskuun aurinko hellii meitä välillä tosi kirkkaasti.

Olen nauttinut viikonloppuisin hiihtelystä metsässä ja välillä järven jäällä. Kuusamon maisemat on niin kauniit katsella. Meillä on paljon nähtävää ihan lähellä: Ruka, Konttainen, Valtavaara, Oulangalla Kiutaköngäs jne.

Rukasta ja Konttaisesta olette nähneetkin kuvia Nettihatun sivuilla aina välillä. Valtavaara on tarkoitus käydä vaeltamassa, kunhan ehditään. Tavoitteena on, että tulevana kesänä viimeistään.

Mutta aina ei tarvitse lähteä kauas saadakseen akut ladattua, lähimetsä riittää siihen useimmiten ihan hyvin.

Pipotehtaan kevätkausi käynnistyy nyt maaliskuun alusta oikein kunnolla ja haluamme tarjota teille taas entistä upeampia kuoseja kevään pukeutumiseen.

Uudella trikoopipolla ja kaulurilla saa nopeasti päivitettyä tyyliä kepeämmäksi ja värikkäämmäksi. Verkkokaupassa on laaja mutta vaihtuva valikoima erilaisia kuoseja. Nettihatun ajatus on, että otamme valikoimaan kuoseja aina tietyt erät ja kun ne on myyty, tilalle tulee uutta. Näin voimme palvella laajaa asiakaskuntaa niin, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Pipot ja kaulurit on kaksinkertaista joustavaa trikoota ja ne ovat todella miellyttävän tuntuiset pitää päällä. Siinä niiden suosion salaisuus varmaan piileekin.

Lapaset tekivät paluun hetken tauon jälkeen verkkokauppaan. Lapasia on valmistettu kuviollisena useista kuoseista sillä ajatuksella, että niihin löytyy pipot ja kaulurit samaan sävyyn.

Lapasissa päällinen on joustavaa trikoota ja vuori mikrofleeceä, kädensuussa on resori. Lapasissa on vain yksi koko, joka menee naisille. Tuotekuvista löytyy tarkemmat mitat. Tutustu lapasiin TÄSTÄ.

Nettihatun verkkokauppa palvelee asiakkaita 24h ja sieltä löytyy aina laajin ja ajantasaisin valikoima tuotteitamme.

Postitamme tilauksia pääsääntöisesti joka arkipäivä. Voit valita tilauksellesi kirjetoimituksen, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Kirjeposti on kulkenut nykyisin oikein nopeasti ja varmasti perille.

Ostoksien tekeminen on helppoa ja turvallista verkkokaupassamme ja helppoutta tuo myös se, ettei toimitusta tarvitse lähteä hakemaan kaukaa, vaan se tuodaan sinulle postilaatikkoosi.

Verkkokauppa löytyy TÄÄLTÄ. 

Mukavaa alkavaa kevättä juuri sinulle! 🙂