Syksyn pimeät illat ovat jälleen käsillä ja ulkoilemaan lähtiessä on aika kaivaa heijastimet esille. Viileämmillä keleillä laitamme myös pipon päähän ulos lähtiessä.

Nettihatun valikoimasta löytyy tähän ratkaisu, jossa tulisi kaksi kärpästä samalla iskulla: PIPO ja HEIJASTAVA painatus!

Nettihatun valikoimassa on yksivärinen trikoopipo, johon voidaan painaa erilaisia heijastavia kuvioita. Pipovalikoimastamme löytyy 10 eri väriä ja pipoista 4 eri kokoa ja heijastavia kuvioita on useita kymmeniä. Kuvioissa on erilaisia harrastuskuvioita, eläimiä, tähtiä, tassuja ja vaikka mitä! Jokaiselle löytyy varmasti jokin mieleinen kuvio.

Katso valikoima: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/heijastinpipot/

Valikoimastamme löytyy myös ihanat heijastavat koirarotukuviot ja pipon toiselle sivulle voit lisätä halutessasi myös tassupainatuksen lisähintaan: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/heijastinpipo-koiralogot/

Käyttämämme heijastava materiaali täyttää standardin EN 471 / EN ISO 20471 edellyttämät vaatimukset.

Trikoopipo on laadukasta, joustavaa trikoota ja on koko perheen käyttötuote melkeinpä läpi vuoden. Pipo kestää pesun 40 asteessa, painatus pysyy myös pesun jälkeen.

Lapsilla ja nuorilla heijastimen käyttöä pitää usein muistuttaa ja aikuisillakin se tahtoo joskus unohtua. Pipossa heijastava painatus on aina mukana. Toki suosittelemme käyttämään aina oikeaa heijastinta heijastavan pipon lisäksi, koska mitä enemmän heijastimia on mukana, sen paremmin näymme pimeällä liikkuessa.

Nettihatun heijastavilla trikoopipoilla voi tehdä myös varainhankintaa, joka sopii koululaisille ja urheiluseuroille oikein mainiosti varojenkeruuseen. Jokaisesta myydystä tuotteesta saa hyvän 5€ myyntipalkkion ja varainhankinta on riskitöntä ennakkomyyntiä kuvaston avulla. Varainhankinnasta voit lukea lisää täältä: https://nettihattu.fi/varainhankinta/

Talven lähestyessä voi olla tarvetta lämpimälle pipolle ja Nettihatun valikoimasta löytyy myös talvipipo, jossa päällinen on trikoota ja vuori pehmoista ja laadukasta mikrofleeceä. Talvipipoihin saa myös heijastavia painatuksia. Talvipipoissa on 3 väriä ja 3 kokoa. Talvipipot löydät täältä: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-heijastavalla-painatuksella/

Nettihatun kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisena käsityönä Suomessa ja meille on myönnetty avainlipputunnus merkkinä suomalaisesta työstä.