Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

Nettihatun tuotteita myy:
Finsew Oy, Suomi
y-tunnus 2538257-8
Sinikka Päivärinta
myynti@nettihattu.fi

Tilaus

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta https://nettihattu.fi/   

Toimitusaika 4-10vrk verkkokaupasta tilattaessa.  Toimitamme tilaukset Postin kirjeenä, pikkupakettiina tai postipakettina, asiakas valitsee sopivan toimitustavan tilausta tehdessä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai toimituksesta, voit kysyä asiaa sähköpostitse myynti@nettihattu.fi  

Toimitustavat- ja kulut:

  • KIRJETOIMITUS 3,50€  Toimitusaika 5-10 arkipäivää, kirjeellä ei ole seurantakoodia, emme vastaa kadonneista kirjelähetyksistä.
  • Postin Pikkupaketti 4,90€ Toimitusaika 2-5 arkipäivää, pikkupaketti jaetaan asiakkaan postilaatikkoon ja kulkua voi seurata koodilla. Pikkupakettiin voi valita max 3 tuotetta.
  • POSTIN PAKETTI 5,90€ Toimitusaika 2-5vrk valitsemaasi noutopisteeseen.

Paketeissa on koodi joten kulkua voi seurata. Emme vastaa kirjelähetyksissä kadonneista tuotteista. 

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen.  

Aletuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Palautuksen / vaihdon voi tehdä asiakaspalautuksena, postittamalla tuotteet KIRJEENÄ osoitteeseen: 

Asiakaspalautus 638678

Nettihattu

Nuorusentie 14

93600 Kuusamo 

Laita mukaan lähetyslista ja tieto tuotteista mitä haluat vaihtaa tai palauttaa. Palautukset / vaihdot tulee kätevästi asiakaspalautuskirjeenä, ei pakettilähetyksiä!

Otathan yhteyttä ennen vaihtoa tai palautusta spostiin myynti@nettihattu.fi. 

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa sivuillamme olevista virheistä materiaali- tuote- tai hintatiedoissa.
Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista, ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] nettihattu.fi

Maksutapana Paytrail Oyj:

Paytrail Oyj on verkkomaksamiseen erikoistunut, kansainvälisesti toimiva maksulaitos.
Finnish Webpayments Plc is an internationally operating payment service provider specialised in ePayments.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Nettihattu toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto lasku ja osamaksu

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

COLLECTOR LASKU/OSAMAKSU

Collector on kaikille verkossa asioiville tarkoitettu helppo ja varma maksutapa. Palvelumme ansiosta voit maksaa verkko-ostoksesi laskulla. Näin ollen sinun on huolehdittava maksusta vasta sitten, kun tuote on toimitettu kotiisi. Laskuilla on jopa 60 päivää maksuaikaa, eivätkä ne koskaan eräänny keskellä kuukautta. Voit myös maksaa ostoksesi pienemmissä erissä.

 

Tietosuojaseloste (GDPR)

 

Rekisterin nimi

Nettihattu – asiakasrekisteri

 

Rekisterinpitäjä

Finsew Oy

Nuorusentie 14, 93600 Kuusamo

sähköposti: myynti@nettihattu.fi

Y-tunnus 2538257-8

 

Yhteyshenkilö

Jarno Päivärinta

Finsew Oy

Nuorusentie 14, 93600 Kuusamo

sähköposti: myynti@nettihattu.fi

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään yrityksen tuotteiden tarjoamiseksi asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja käsitellään asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen perustuen. Sähköpostiosoitetta käytetään tuotteidemme markkinointiin ja uutiskirjeiden lähettämiseen, uusien asiakkuuksien yhteydessä kysymme käyttäjän lupaa sähköpostilistallemme liittämiseen.

 

Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitusosoite, yritysasiakkaiden y-tunnus

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän itsensä antamat tiedot ja yrityksen julkiset rekisteritiedot.

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille kolmansille osapuolille lukuun ottamatta kotisivupalvelimen teknistä ylläpitäjää (jäljempänä Suomen Paikallinen Mainostoimisto).

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Tietojen suojauksen periaatteet

Kotisivupalvelimen teknisellä ylläpitäjällä on pääsy kotisivujen tietoihin. Ylläpitäjällä ei ole oikeutta käyttää tietoja omassa liiketoiminnassaan ja ylläpitäjä toimii vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti.

Tietokantaan on pääsy vain Finsew Oy:n ja Suomen Paikallinen Mainostoimisto -verkosto Oy:n työntekijöillä. Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti.

 

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaalla on oikeus pyytää omat tietonsa nähtäväksi ja vaatia virheellisten korjaamista. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevat tiedot voidaan poistaa rekisteristä, mikäli lainsäädäntö ei sitä estä (esim. kirjanpitolaki). Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten, mutta henkilötietolain mukaisesti asiakkaalla on oikeus erikseen kieltää tietojen luovutus.

 

Evästeiden (cookies) käyttö

Sivustomme käyttää evästeitä (Cookies) pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Tallennettavat tiedot ovat anonymisoitu aina kun se on mahdollista. Voit halutessasi estää evästeet verkkoselaimen asetusvalikossa – tässä tapauksessa et voi kuitenkaan hyödyntää sivujamme täysin. Monien muiden sivustojen tapaan tallennamme käyttäjistä seuraavia tietoja: IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, tulo- ja lähtösivut, palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikatiedot sekä sivustomme sisällä vieraillut sivut. Emme koskaan yhdistä tietoja siten, että niistä paljastuisi asiakkaan identiteetti vaan tietoja käsitellään koko asiakaskannan pohjalta palvelun laadun parantamiseksi. Evästeitä voidaan käyttää myös kävijäseurantaan, analytiikkaan ja mainonnan kohdentamiseen. Näitä tietoja ei käsitellä niin, että kävijä voidaan tunnistaa.

 

3. osapuolen palvelut ja Privacy Shield

Käyttämämme 3. osapuolen toimijat ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Laskutukseen käytämme Isolta Arkhimedes-laskutusohjelmaa ja kirjanpitoon Emce-palvelua. Emme käytä laskuihin sisältyviä henkilötietoja suoramarkkinointiin. Mikäli käytämme EU:n ulkopuolisia palveluita, käytämme ainoastaan Privacy Shield -sertifioituja palveluntarjoajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen. Tällaisia palveluita ovat mm. Google Analytics, Google Adwords ja Mailchimp. Emme luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti käytettäväksi kolmansille osapuolille.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan:

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

 

Tiedottaminen tietomurroista

Tiedotamme mahdollisista tietomurroista kaikille asianosaisille ja tietosuojaviranomaiselle tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 

Mahdolliset muutokset

Palvelumme ja lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.