Nettihatulla on valikoimassa kaulahuivi ja tuubihuivi ja nyt sitten uutena tuotteena tulee KAULURI, joka tulee korvaamaan TUUBIHUIVIN.

Tuotteissamme käytetyt kuviolliset trikookankaat ovat nurjalta puolelta valkoisia ja tuubihuivissa tämä näkyy, koska tuubihuivi on yksinkertaista trikoota. Tokihan tuubihuivia voi taitella kaksin kerroin ja vaikka miten käyttötarpeen mukaan, mutta tästä on tullut jonkin verran palautetta, että valkoinen nurja puoli ei ole kivan näköinen käytössä. Olen kuunnellut palautteita ja päätynyt uudenlaiseen ratkaisuun.

Päätin nyt muokata tuota tuubihuivia niin, että siitä tulee myös kaksinkertainen ja sen nimi muuttuu KAULURIKSI. Kaulurin mitat on korkeus ja leveys venyttämättä noin 27cm. Se on sellainen ”keskikoko” joka menee suurimmalle osalle hyvin. Kauluri valmistetaan yhden koon periaatteella, samoin kuin kaulahuivi. Tämä ihan siitä syystä, että tuotanto ja varastonhallinta on helpommin hallittavissa, kun jokaisesta tuotteesta ei ole montaa kokoa. Kauluri sopii hyvin takin alle suojaamaan kaulaa, se on napakasti kaulan ympärillä, jotta tuuli ei pääse kaulan kohdalta sisään.

Tässä kuvia kaulurista:

 

Kun on paljon kuosivalikoimaa niin tuotekategoriat on hyvä pitää simppeleinä, jotta homma pysyy hyvin hallussa. Esimerkiksi jos jokaisesta kuosista tehtäisiin 3-4 eri kokoista kauluria, niin varasto kasvaa ihan hurjasti ja kuitenkin menekki on sillä ”keskikoolla” kaikista suurin ja muut koot jäävät usein hyllyyn pölyttymään.

Tänä vuonna Nettihatun verkkokaupan volyymi on kasvanut hurjasti ja olemme kehittäneet tuotantoa mahdollisimman varasto-ohjautuvaksi, jotta tilausten keräily sujuu jouhevasti ja toimitusnopeus säilyy nopeana kasvusta huolimatta.