Nettihatun Sinikka rakastaa kankaita, niiden värejä ja kuvioita ja se näkyy Nettihatun verkkokaupassa laajana valikoimana erilaisia pipokuoseja. Parhaimmillaan kuoseja on ollut valikoimassa yli 100 ja se on aika paljon!

Minusta on ollut mahtavaa, kun on paljon valikoimaa, silloinhan asiakkailla on varaa mistä valita ja jokainen löytää varmasti mieluisen kuosin laajasta valikoimastamme. Tätä ajatusta olen vaalinut ja aina uudella innolla selannut tukkusivuja, joissa vilisee aina vaan entistä ihanampia kuoseja. Pää pyörällä olen tilannut tuota ja tuota ja vielä tuota. Nyt olen ajatellut siistiä valikoimaa ja tehdä tukkutilauksia hieman maltillisemmin, katsotaan kuinka pipotädin käy! 🙂

Vuosien varrella kuosi, jos toinenkin, on tullut ja mennyt. Kun jokaisesta kuosista tehdään neljä eri kokoista pipoa, alkaa hyllyt täyttymään aika vauhdilla. Pipoja on lopulta joka paikassa, hyllyt ja pöydän reunat täynnä, muutamia pipokappaleita jo verkkokaupasta poistuneista kuoseista. Yleensä poistan tuotteen verkkokaupasta siinä vaiheessa, kun sitä on jäljellä vain muutamia kappaleita hajakokoja. Tämä syystä, että yleensä asiakas kaipaa juuri tiettyä kuosia siinä koossa, jossa sitä ei ole enää saatavilla ja se tuottaa vain harmia kummallekin osapuolelle.

Jokaisen yksittäisen pipon päivittäminen verkkokauppaan on myös aikaa vaativaa puuhaa, joten mietin kuumeisesti ratkaisua, miten päästä eroon yksittäisistä pipokuoseista kätevästi ja nopeasti ja silloin syntyi ensimmäisen kerran tuote verkkokauppaan: PIPOPAKETTI! Muistaakseni pipopaketti sisälsi 3 pipoa ja hinta oli jotain 15-20€ tienoilla. Muistatteko te tarkemmin?

Pipopaketti eli aikansa, kunnes asiakkailta alkoi tulla viestiä, että voiko pipoja saada ostettua yksittäin, jos ei halua tilata 3 pipoa kerralla? No tottahan tämäkin onnistui! Kun pipopaketti poistui kuvioista, tilalle tuli yksittäin myytävät YLLÄRIPIPOT! Hiljattain ylläripipo sai vierelleen myös ylläripannan, asiakkaan toiveesta tämäkin.

Ideoin ja päivitin tuotteen kauppaan niin, että voit tilata tytölle tai pojalle pipon juuri siinä koossa kuin se sinulle sopii. Esim. Ylläripipo tytölle koossa 53-55cm tarkoittaa, että pipon koko on 53-55cm ja pipon kuosi on tytölle sopiva. Pannassa löytyy yksi koko, joka menee nuorille ja aikuisille.

Kaikki ylläripipot ovat uusia, priimalaatua, eli niitä ei ole tehty kakkoslaadun kankaista eivätkä ne ole myöskään asiakaspalautuksia. Asiakaspalautuksia tulee Nettihatulle muutenkin niin vähän, vain muutama kappale vuodessa, ettei niistä olisi myytäväksi asti! 😊 Kaikki pipokuosit ovat olleet Nettihatun verkkokaupassa myynnissä eli ne ovat tuttuja kuoseja kaikille teille.

Ylläripipon hinta on hurjan edullinen, vain 5,90€ kpl

Jos haluat hieman jännitystä elämään, niin ylläripipo tuo sitä kyllä tullessaan!

Nettihatun Sinikka valitsee pipot jokaiseen tilaukseen suurella jännityksellä ja toivoo sydämessään, että asiakas tykkää, kun saa ylläritilauksen avattua! 😊  Jännitystä siis molemmin puolin!

Oletko ajatellut hankkia ylläripipon itselle tai kenties kaverille lahjaksi? https://nettihattu.fi/tuote-osasto/yllatyspipot/