Trikoopipo HEIJASTAVALLA painatuksella – Lisänäkyvyyttä liikenteeseen!

Syksyn pimeät illat ovat jälleen käsillä ja ulkoilemaan lähtiessä on aika kaivaa heijastimet esille. Viileämmillä keleillä laitamme myös pipon päähän ulos lähtiessä.

Nettihatun valikoimasta löytyy tähän ratkaisu, jossa tulisi kaksi kärpästä samalla iskulla: PIPO ja HEIJASTAVA painatus!

Nettihatun valikoimassa on yksivärinen trikoopipo, johon voidaan painaa erilaisia heijastavia kuvioita. Pipovalikoimastamme löytyy 10 eri väriä ja pipoista 4 eri kokoa ja heijastavia kuvioita on useita kymmeniä. Kuvioissa on erilaisia harrastuskuvioita, eläimiä, tähtiä, tassuja ja vaikka mitä! Jokaiselle löytyy varmasti jokin mieleinen kuvio.

Katso valikoima: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/heijastinpipot/

Valikoimastamme löytyy myös ihanat heijastavat koirarotukuviot ja pipon toiselle sivulle voit lisätä halutessasi myös tassupainatuksen lisähintaan: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/heijastinpipo-koiralogot/

Käyttämämme heijastava materiaali täyttää standardin EN 471 / EN ISO 20471 edellyttämät vaatimukset.

Trikoopipo on laadukasta, joustavaa trikoota ja on koko perheen käyttötuote melkeinpä läpi vuoden. Pipo kestää pesun 40 asteessa, painatus pysyy myös pesun jälkeen.

Lapsilla ja nuorilla heijastimen käyttöä pitää usein muistuttaa ja aikuisillakin se tahtoo joskus unohtua. Pipossa heijastava painatus on aina mukana. Toki suosittelemme käyttämään aina oikeaa heijastinta heijastavan pipon lisäksi, koska mitä enemmän heijastimia on mukana, sen paremmin näymme pimeällä liikkuessa.

Nettihatun heijastavilla trikoopipoilla voi tehdä myös varainhankintaa, joka sopii koululaisille ja urheiluseuroille oikein mainiosti varojenkeruuseen. Jokaisesta myydystä tuotteesta saa hyvän 5€ myyntipalkkion ja varainhankinta on riskitöntä ennakkomyyntiä kuvaston avulla. Varainhankinnasta voit lukea lisää täältä: https://nettihattu.fi/varainhankinta/

Talven lähestyessä voi olla tarvetta lämpimälle pipolle ja Nettihatun valikoimasta löytyy myös talvipipo, jossa päällinen on trikoota ja vuori pehmoista ja laadukasta mikrofleeceä. Talvipipoihin saa myös heijastavia painatuksia. Talvipipoissa on 3 väriä ja 3 kokoa. Talvipipot löydät täältä: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-heijastavalla-painatuksella/

Nettihatun kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisena käsityönä Suomessa ja meille on myönnetty avainlipputunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

Touhua ja tohinaa – Pipotehtaan sesonki on kuumimmillaan!

Nettihatun kevään piposesonki käynnistyi maaliskuun alusta ja on ollut hyvässä vauhdissa myös huhtikuun ajan. Pipoja ja kaulureita ommellaan joka päivä saumurit suristen ja kuosivalikoima vaihtuu tasaiseen tahtiin. Tänä keväänä on ollut taas hurjan ihania kuoseja tarjolla kukkasista koirapipoihin.

Koirapipot on olleet toivottuja ja löysimmekin useita rotuja erilaisilla taustakuvioilla valikoimaamme. Lisääkin toiveita on tullut sitä mukaa kun olemme julkaisseet uusia kuoseja Facebookissa. Tukkureiden kangasvalikoimat ovat kuitenkin rajalliset, olemme ottaneet kaikki koirakuosit valikoimaan mitä olemme valmiina löytäneet. Ja jatkossakin pidämme silmät auki uusien rotujen varalta. Koirapipot löytyy täältä!

Olemme julkaisseet Nettihatun Facebook sivuilla tuotevideoita, joissa pipo ja kauluri on mallinuken päässä. Videolta on helpompi nähdä pipon kuvio joka puolelta ja saada näin tarkempi kuva kuosista. Saimme hankittua sellaisen pyörivän alustan, jolla kuvaaminen sujuu nyt takkuilematta. Se on tosi näppärä. 😊

Trikoopipot ja kaulurit on kaksinkertaista joustavaa trikoota. Ne kestävät konepesun 40 asteessa.

Pipon koko valitaan päänympärysmitan mukaan eli jos asiakkaan päänympärys on esim. 56,5cm niin silloin pipon koko 56-58cm on hänen päähän oikein sopiva. Tuo pääympärysmitta ei ole kuitenkaan pipon ympärysmitta, koska pipon ympärysmitan tulee olla aina useita senttejä pienempi kuin pää, jotta se pysyy hyvin päässä. Toki jos asiakas haluaa, että pipo saa olla löysästi päässä, niin silloin voi valita isomman koon. Pipon kangas ei kutistu pesussa, joten sen takia ei kannata ottaa liian isoa kokoa. Sopiva pipo istuu hyvin päässä, se ei kiristä eikä purista. Jos olet epävarma koon valinnassa, niin voit kysyä ohjeita sähköpostitse myynti@nettihattu.fi Näin säästytään ehkä vaihtamisen vaivalta.

Kaulurissa on yksi koko, joka sopii nuorille ja aikuisille. Kaulurin korkeus on noin 27cm ja ympärysmitta noin 54cm ja se tuntuu sopivan useimmille oikein hyvin. Kauluri on ollut tosi tykätty lisä pipon kaveriksi. Ulkoillessa se suojaa kaulan kylmältä ja tuulelta ja sitten se on vielä kauniskin, kun kuosin on saanut itse valita. Kaulurit täältä!

Äitienpäiväkin lähestyy ja lahjahankintoja miettiessä Nettihattu voi olla hyvänä apuna. Kotimainen pipo+kaulurisetti on oikein oiva lahjaidea äidille ja mummoille. Kuosivalikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Halutessasi voimme postittaa kirjeen suoraan lahjan saajalle, kun laitat toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoitteen. Lisätietokohtaan voit mainita, että tilaus menee lahjaksi, niin jätämme lähetyslistan pois ja silloin ei mene hintatietoja lahjan mukana.

Postituksessa on kolme vaihtoehtoa: kirjeenä, pikkupakettina ja postipakettina. Paketteina lähetetyillä tuotteilla on seurantatunnus mutta kirjeellä ei. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Täältä voit lukea lisää toimitusehdoista: https://nettihattu.fi/toimitusehdot/

Tervetuloa tutustumaan verkkokaupan valikoimaan ja tekemään kotimaisia asusteostoksia! https://nettihattu.fi/

Kevätaurinko paistaa – Asusteet kuntoon!

Kevät näkyy jo vahvasti verkkokaupan valikoimassa, jossa useat vaaleat ja värikkäät kuosit on vallanneet sijaa talven tummemmilta väreiltä.

Maaliskuun valoisuus on niin ihanaa pitkän pimeän talven jälkeen. Se on jännä tunne, kun kuukausi vaihtuu helmikuusta maaliskuuhun, aivan kuin kevät tulisi yhdessä yössä.  Aurinko paistaa! 🙂

Kuusamossahan on vielä täysi talvi päällä, lunta on reilusti ja ilma hyvinkin pakkasen puolella mutta maaliskuun aurinko hellii meitä välillä tosi kirkkaasti.

Olen nauttinut viikonloppuisin hiihtelystä metsässä ja välillä järven jäällä. Kuusamon maisemat on niin kauniit katsella. Meillä on paljon nähtävää ihan lähellä: Ruka, Konttainen, Valtavaara, Oulangalla Kiutaköngäs jne.

Rukasta ja Konttaisesta olette nähneetkin kuvia Nettihatun sivuilla aina välillä. Valtavaara on tarkoitus käydä vaeltamassa, kunhan ehditään. Tavoitteena on, että tulevana kesänä viimeistään.

Mutta aina ei tarvitse lähteä kauas saadakseen akut ladattua, lähimetsä riittää siihen useimmiten ihan hyvin.

Pipotehtaan kevätkausi käynnistyy nyt maaliskuun alusta oikein kunnolla ja haluamme tarjota teille taas entistä upeampia kuoseja kevään pukeutumiseen.

Uudella trikoopipolla ja kaulurilla saa nopeasti päivitettyä tyyliä kepeämmäksi ja värikkäämmäksi. Verkkokaupassa on laaja mutta vaihtuva valikoima erilaisia kuoseja. Nettihatun ajatus on, että otamme valikoimaan kuoseja aina tietyt erät ja kun ne on myyty, tilalle tulee uutta. Näin voimme palvella laajaa asiakaskuntaa niin, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Pipot ja kaulurit on kaksinkertaista joustavaa trikoota ja ne ovat todella miellyttävän tuntuiset pitää päällä. Siinä niiden suosion salaisuus varmaan piileekin.

Lapaset tekivät paluun hetken tauon jälkeen verkkokauppaan. Lapasia on valmistettu kuviollisena useista kuoseista sillä ajatuksella, että niihin löytyy pipot ja kaulurit samaan sävyyn.

Lapasissa päällinen on joustavaa trikoota ja vuori mikrofleeceä, kädensuussa on resori. Lapasissa on vain yksi koko, joka menee naisille. Tuotekuvista löytyy tarkemmat mitat. Tutustu lapasiin TÄSTÄ.

Nettihatun verkkokauppa palvelee asiakkaita 24h ja sieltä löytyy aina laajin ja ajantasaisin valikoima tuotteitamme.

Postitamme tilauksia pääsääntöisesti joka arkipäivä. Voit valita tilauksellesi kirjetoimituksen, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Kirjeposti on kulkenut nykyisin oikein nopeasti ja varmasti perille.

Ostoksien tekeminen on helppoa ja turvallista verkkokaupassamme ja helppoutta tuo myös se, ettei toimitusta tarvitse lähteä hakemaan kaukaa, vaan se tuodaan sinulle postilaatikkoosi.

Verkkokauppa löytyy TÄÄLTÄ. 

Mukavaa alkavaa kevättä juuri sinulle! 🙂

Mikä on KAULURI?

Nettihatulla on valikoimassa kaulahuivi ja tuubihuivi ja nyt sitten uutena tuotteena tulee KAULURI, joka tulee korvaamaan TUUBIHUIVIN.

Tuotteissamme käytetyt kuviolliset trikookankaat ovat nurjalta puolelta valkoisia ja tuubihuivissa tämä näkyy, koska tuubihuivi on yksinkertaista trikoota. Tokihan tuubihuivia voi taitella kaksin kerroin ja vaikka miten käyttötarpeen mukaan, mutta tästä on tullut jonkin verran palautetta, että valkoinen nurja puoli ei ole kivan näköinen käytössä. Olen kuunnellut palautteita ja päätynyt uudenlaiseen ratkaisuun.

Päätin nyt muokata tuota tuubihuivia niin, että siitä tulee myös kaksinkertainen ja sen nimi muuttuu KAULURIKSI. Kaulurin mitat on korkeus ja leveys venyttämättä noin 27cm. Se on sellainen ”keskikoko” joka menee suurimmalle osalle hyvin. Kauluri valmistetaan yhden koon periaatteella, samoin kuin kaulahuivi. Tämä ihan siitä syystä, että tuotanto ja varastonhallinta on helpommin hallittavissa, kun jokaisesta tuotteesta ei ole montaa kokoa. Kauluri sopii hyvin takin alle suojaamaan kaulaa, se on napakasti kaulan ympärillä, jotta tuuli ei pääse kaulan kohdalta sisään.

Tässä kuvia kaulurista:

 

Kun on paljon kuosivalikoimaa niin tuotekategoriat on hyvä pitää simppeleinä, jotta homma pysyy hyvin hallussa. Esimerkiksi jos jokaisesta kuosista tehtäisiin 3-4 eri kokoista kauluria, niin varasto kasvaa ihan hurjasti ja kuitenkin menekki on sillä ”keskikoolla” kaikista suurin ja muut koot jäävät usein hyllyyn pölyttymään.

Tänä vuonna Nettihatun verkkokaupan volyymi on kasvanut hurjasti ja olemme kehittäneet tuotantoa mahdollisimman varasto-ohjautuvaksi, jotta tilausten keräily sujuu jouhevasti ja toimitusnopeus säilyy nopeana kasvusta huolimatta.

Vastaisku harmaudelle – Syksyn värikkäät asusteet!

Pari viikkoa sitten ensilumi satoi Kuusamoon ja maa oli ihanan valkoinen ja raikas. Pakkanenkin nipisteli jo pikkuisen nenänpäätä. Tämän seurauksena talvipipot päivitettiin verkkokauppaan, koska nyt on talvi.

Nettihatun talvipipossa päällinen on trikoota ja vuoriosa pehmoista mikrofleeceä, joka lämmittää ja pitää myös jonkin verran tuulta. Talvipipoja löytyy useissa eri kuoseissa ja niihin voi lisäksi saada kaulurin sävy sävyyn samaa kuosia. Nämä pipo + kaulurisetit on olleet viime keväästä asti tosi suosittuja ja tänä syksynä suosio tuntuu vain jatkuvan. Yhtenäinen asustesetti on kyllä tosi kiva piriste pukeutumiseen. Talvipipovalikoiman löydät täältä: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-kuviollinen/

Koko syksyn pipotehtaalla saumurit on surisseet täydellä teholla ja pipoja valmistunut mukavaan tahtiin. Verkkokauppaa olemme päivittäneet pitkin syksyä ihanilla uutuuksilla ja vaihtuva valikoima onkin Nettihatun se JUTTU. Meistä on mukavaa tarjota upeita, värikkäitä pipoja ja asusteita laajalla kuosivalikoimalla, jotta jokaiselle löytyy juuri se omaan makuun sopiva, täydellinen kuosi.

Facebookissa törmäsin yhdessä Nettihatun kuvapäivityksessä kommenttiin: Vastaisku harmaudelle! Tämä lause kiteyttää hyvin Nettihatun värimaailmaa ja kangasvalikoimaa. Nettihattuhan rakastaa värejä ja kuvioita ja me haluamme tuoda niitä myös asiakkaiden saataville. Usein pukeudumme tummiin ulkovaatteisiin, mutta värikkäillä asusteilla pukeutumiseen tulee uutta elävyyttä. Pitää vain rohkaistua ja uskaltaa! 😊

Tänä syksynä minun värini on tummansininen toppatakki ja kirkkaanpunaiset kengät sekä samaan sävyyn huivi ja käsilaukku. Punainen on niin ihana väri. Mikä sinun lempiväri on tänä syksynä?

Suomalainen verkkokauppa on tuttu ja turvallinen ostospaikka, josta on helppo tehdä ostoksia, vaikka kotisohvalla istuen. Nettihattu on saanut paljon uusia asiakkaita tämän vuoden aikana ja on ilo huomata, kuinka kotimaista käsityötä arvostetaan. Tiesithän, että Nettihatun kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa nyt ja tulevaisuudessa, tämä on meille sydämen asia.

Nettihatun verkkokauppa onkin turvallinen paikka tehdä ostoksia ja toimituksen voi valita kirjepostina omaan postilaatikkoon tai postipakettina. Kaikki tilaukset valmistamme, keräämme ja pakkaamme omalla pienellä pipotehtaallamme ja toimitamme Postin kuljetettavaksi. Kaikilla normaalihintaisilla tuotteillamme on 14vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, joten vaihtokin onnistuu, jos koko ei sattunutkaan kerralla sopiva.

Tällä hetkellä Kuusamossa ei ole lunta, vesisade ja lämmin ilma on pitänyt huolen lumien sulamisesta. Luonto on tällä hetkellä aika tumma ja harmaan väreissä ja päivänvalo vähenee päivä päivältä, mutta meidän pipotehtaalta ei puutu väriä.

Nyt jos koskaan, Nettihatun värikkäät pipot ja asusteet ovat kunnon VASTAISKU HARMAUDELLE!

Salaisuus paljastuu – Joko kerrotaan?

Nettihatulla on salaisuus, josta mainitsin keväämmällä muistaakseni Facebookin puolella. Lupasin kertoa asiasta tarkemmin, kunhan se on ajankohtaisempi ja jotain kerrottavaa olisi. Nyt sen aika on tullut.

Te ihanat Asiakkaamme olette toivoneet useaan kertaan Nettihatun kuviollisia trikoopipoja jälleenmyyjille kivijalkamyymälöihin myyntiin.

Meidän pipoja on ollut ja on tälläkin hetkellä muutamilla jälleenmyyjillä myynnissä. Kuusamon Prismassa ja osasta Koillismaan alueen S-marketeista ja Saleista löytyy Nettihatun tuotteita myynnistä. Mutta jälleenmyyjäverkosto kattaa vain pienen osan Suomen kaupungeista/kunnista, kuten huomaatte.

Kuusamo ja Koillismaan alue on aika pohjoisessa ja vaikka meillä käykin paljon turisteja, jotka ovat löytäneet hyvin Nettihatun pipohyllyt Kemissä, Taivalkoskella, Posiolla, Sallassa, Rukalla ja Kuusamossa, niin silti harras toive on tullut asiakkailta varsinkin Facebookin kautta, että olisi mahtavaa saada pipojamme myyntiin myös eteläsuomen alueelle.

Vaikka meiltä löytyy verkkokauppa, josta toimitamme pipoja ja asusteita kirjepostina ihan koko Suomeen niin siltikin asiakkaat haluaisivat välillä myös hypistellä ja sovittaa tuotetta kivijalkamyymälässä ennen ostopäätöksen tekoa.

Nyt tänä syksynä tähän tarjoutuu hyvä tilaisuus, koska Nettihatun kuviollisia pipoja löytyy nyt kaikista Prismoista ympäri Suomen! Jälleenmyyjien valikoimassa on 8 erilaista kuviollista trikoopipoa, joista toivottavasti löydätte mieleisenne. Nyt vaan toivomme, että kauppa käy reippaasti ja voimme jatkossakin toimittaa kotimaisia pipojamme Prismoihin. 😊

Nettihatun pipot valmistetaan huolellisesti käsityönä Kuusamossa ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme entistä paremmin ja laajemmin tuotteitamme.

Ja asiakkaana kannattaa esittää toivomuksia tuotevalikoimaan sille oman kylän/kaupungin kaupalle, koska kaupat kyllä kuuntelevat asiakkaita tarkalla korvalla. Heillekin on tärkeää tietää, mistä asiakkaat pitävät. Näin olen itse ainakin kokenut.

Tai jos sinulla tai tutullasi on myymälä, johon pipomme sopisi hyvin myyntiin, niin ota reippaasti yhteyttä vaikka sähköpostitse myynti@nettihattu.fi niin voimme jutella lisää.

Mitä eroa on tuubihuivilla ja kaulahuivilla?

Nettihatun tarina on saanut alkunsa piposta ja aika pian pipolle kyseltiin kaveria kaulaan laitettavaksi. Onhan yhtenäinen asustesetti aika kivan näköinen ulkoillessa.

Teimme pipon kaveriksi ensin tuubihuivin, joka on monikäyttöinen asuste.  Sitä voi pitää kaulan suojana, kypärälakkina, suun suojana kylmällä jne.  Tuubihuivi on yksinkertaista joustavaa trikoota ja sen malli on pitkä ja kapeahko. Kangas on joustavaa ja hengittävää trikoota, todella miellyttävää käytössä ihoa vasten. Kuviollisissa trikookankaissa toinen puoli on valkoinen ja tuubihuivissa tämä näkyy selkeämmin koska tuubihuivi on yksinkertaista kangasta, toisin kuin pipo, joka on tehty kaksinkertaisesta trikoosta. Tuubihuivissa on yksi koko, joka menee nuorille ja aikuisille. Tuubihuivin mitat on tasolle asetettuna 26cm leveä ja 50cm korkea. Jos ympärysmitasta puhutaan, niin tuubihuivin ympärysmitta on 52cm ja se menee suurimmalle osalle aikuisista hyvin koska kangas on joustavaa. Tuubihuivia käytetään paljon urheillessa, moottoripyöräillessä kypärälakkina ja se sopii miehille siinä missä naisillekin. Tuubihuivia voi taitella käyttötarpeen mukaan, vaikka kaksin kerroin, jolloin tuuli ja viima pysyy paremmin loitolla.

Pari vuotta sitten asiakkailta tuli pyyntöä, että voisiko pipon kaveriksi saada isompaa kaulahuivia, jota voi käyttää paidan päällä tai jopa ulkotakin päällä tuomassa elävyyttä pukeutumiseen. Nettihattu valmisti isomman kaulahuivin, joka otettiin ilolla vastaan!

Tämän kaulahuivin nimeksi tuli aluksi Tuubikaulahuivi, mutta useiden sekaannusten jälkeen päädyimme kuitenkin pelkkään kaulahuiviin. Sekaannusta aiheutti tuubihuivi ja tuubikaulahuivi, että miten nämä erotetaan toisistaan. Kuvat löytyivät kyllä molemmista tuotteista, mutta ei varmaan tarpeeksi selkeitä, joten tuotenimen muutos oli paikallaan.

Tällä hetkellä valikoimassa on siis kaulahuivi, joka on isompi ja muhkeampi kuin tuubihuivi. Kaulahuivi on kaksinkertaista trikoota ja sen mitat ovat tasolla otettuna seuraavat: 25cm korkeus ja 70cm leveys. Kaksinkertainen kangas takaa ryhdikkään huivin ja huivi on näin tehtynä kauttaaltaan kuviollinen. Kaulahuivin ympärysmitta on 140cm ja huivi on ommeltu renkaan muotoon, joten siitä ei jää roikkuvia huivin päitä. Kaulahuivi menee aikuiselle kaksi kertaa kaulan ympärille ja se asettuu rennosti kaulalle vähän alemmas kuin tuubihuivi. Kaulahuivi ei sinällään suojaa kaulaa niin hyvin kuin tuubihuivi, kaulahuivi on enemmän ehkä asuste, joka viimeistelee pukeutumisen ja näyttää hyvältä.

Hinnoissa on myös eroa. Tuubihuivin hinta on 13,90€ ja kaulahuivin hinta 29,90€ koska jälkimmäiseen kangasta menee paljon reilummin.

Tekikö kesäloma tehtävänsä?

Onpa aika vierähtänyt. Nyt on elokuun 2.päivä ja kesäloma on lopuillaan.

Maanantaina alkaa jälleen arki ja sen myötä töiden aherrus. Olen jo hiukan odottanut töiden alkamista, sen tuomaa rytmiä arkeen ja ennen kaikkea työhuoneen ja ompelimon värimaailmaa. Kangasvaraston kankaiden värit ja kuviot tuovat joka päivä iloa ja inspiraatiota työn tekemiseen. Kankaiden tuntu saa kädet vain silittämään niiden pehmyttä pintaa. Nautin työstäni hirveästi ja huomaan kaipaavani työhuonetta pitkän loman jälkeen todella paljon. Tämä on toisaalta hyvä huomio, olen ollut lomalla useita viikkoja ja loma on näköjään tehnyt tehtävänsä. Niin sen kuuluu ollakin!

Yrittäjän lomailu on joskus todella hankalaa, kun työt ei meinaa jättää millään rauhaan. Onneksi pipotehtaalla kesä on vuoden hiljaisin aika ja lomailuun voi oikeasti panostaa ja päästää kunnolla irti työmoodista. Se on todella tärkeää oman jaksamisen kannalta.

Pipotehtaan kevät oli varsin mielenkiintoinen. Koronaviruksen tuomat poikkeusolot toivat oman vivahteen meidän jokaisen arkeen, johon kuului tehostettu käsienpesu ja eristäytyminen ulkomaailmasta kotiin niin paljon kun se vain oli mahdollista. Meillä se onnistui suhteellisen hyvin, koska pipotehdas sijaitsee kotimme pihalla. Oli aikaa keskittyä työn tekemiseen oikein kunnolla.

Maalis-toukokuussa verkkokaupan myynti kasvoi aivan hurjasti edellisiin vuosiin verrattuna, joka oli totaalinen yllätys, tietenkin positiivinen sellainen. Verkkokaupasta on helppo tilata pipot ja asusteet ja toimitus tulee kirjepostina suoraan omaan postilaatikkoon. Poikkeusolot tekivät verkkokaupasta aivan mahtavan myyntikanavan ja kukaan ei jäänyt ilman kevätasusteita, toivon näin.

Poikkeusoloissa oli jotain hyvääkin. Työn vastapainoksi tuli lähdettyä ulkoilemaan järvelle ja samoilemaan metsään, jossa rauhoittuminen on niin paljon helpompaa, se tulee aivan kuin itsekseen tuulen huminaa ja kosken pauhua kuunnellessa. Kuusamossa on aivan upeita maisemia ihailtavana. Usein arjessa ja työrytmissä on niin kiire, ettei omalle hyvinvoinnille jää tarpeeksi aikaa. Toisaalta mielenkiintoinen työ on itselle ”hyvä sekä paha”, koska jossakin välissä pitäisi myös muistaa aina hellittää. Tämä ”oppikoulu” jatkuu ja on varmaan tuttua monelle teistäkin…

Kiireisen kevään jälkeen päätin, että pidän niin pitkän kesäloman kuin se on mahdollista. Jäin juhannukselta lomalle ja se kesti tähän heinäkuun loppuun. Viikoissa laskin sen tekevän 6 viikkoa lomaa! Loman aikana toimitin 4 jälleenmyyjätilausta ja niiden tekemiseen ja toimitukseen vierähti yhteensä ehkä reilu viikko aikaa. Muutamia verkkokauppatilauksiakin toimitin matkaan, ettei tilausten odottaminen venyisi asiakkaalla turhan pitkäksi. Silti jäljelle jäi 5 lomaviikkoa, joka on hurjan hyvä määrä.

Ensimmäisellä lomaviikolla järjestimme tytöllemme Annille valmistujaisjuhlat kaksoistutkinnon johdosta ja oli ilo saada sukulaiset ja ystävät yhdelle koolle pitkästä aikaa. Anni on teille tuttu kasvo, koska häntä näkee pipomallina Nettihatun Facebookin ja Instagramin kuvissa.

Loppuajan lomasta olen nukkunut, levännyt, nauttinut ulkoilusta järven rannalla, kiivennyt Konttaiselle, kutonut villasukkia ja askarrellut fanttilangoista taulua. Näistä olen laittanut välillä Instagramin ja Facebookin tarinaan kuvia. Tänä kesänä päätimme jättää Norjan reissun väliin ja keskittyä vain Kuusamon ja Suomen maisemiin. Se on tuntunut oikein hyvältä tänä kesänä.

Tällä viimeisellä lomaviikolla olen käynyt muutaman kerran työhuoneessa ja huomaan kaipaavani paikkaa entistä enemmän. Se on sellaista jännittävää kutkutusta aina kun uusi syyskausi käynnistyy. Ennakkotilattuja kankaita on tupsahtanut ovesta kuluneella viikolla ja ompelijat aloittavat työnsä maanantaina uusien kuosien kimpussa. Kohta näette mitä ihania tuotteita sieltä jälleen putkahtaa verkkokauppaan. 😊

Syksy on pipotehtaan sesonkiaikaa ja siihen me panostamme täydellä teholla.

Nettihatun arkea ja tarinoita voit seurata Facebookissa https://www.facebook.com/pipot.netista/ ja Instagramissa @nettihattu https://www.instagram.com/nettihattu/?hl=fi

Tule mukaan seuraamaan, niin pysyt kärryillä missä milloinkin mennään! 😊

Mistä Nettihatun varainhankinta sai alkunsa?

Nettihattu on valmistanut trikoopipoja yli 10 vuotta ja muutama vuosi takaperin asiakkailta tuli viestiä, että voivatko he myydä Nettihatun pipoja ja tienata näin retkirahaa omalle porukalle. Annoin luvan parille ryhmälle ryhtyä myyntihommaan verkkokaupan valikoimalla ja myynti sujui hyvin, oikeastaan odotettua paremmin. Uudelle tuotteelle oli selvästi kysyntää varainhankinnan saralla.

Verkkokaupan valikoimalla myymisessä oli kuitenkin haasteensa varastonhallinnan osalta, joten päätin tarjota varainhankintamahdollisuutta niin, että se on helppoa ja riskitöntä kaikille osapuolille. Tein kuvaston, jossa tuotteena oli trikoopipot heijastavalla painatuksella. Kuvasto on simppeli kokoelma pipoja verkkokaupan valikoimasta. Pipon myyntihinta on 19€ kpl ja jokaisesta myydystä piposta myyjä saa 5€ myyntipalkkion. Toimituskulut sisältyy hintaan eli lisäkuluja ei tule.

Kun ryhmä suunnittelee varainhankintakampanjan aloittamista, Nettihatulta voi tilata tätä varten ILMAISEN näytepaketin, jossa on nähtävillä kaikki myyntiin tarvittava materiaali eli kuvasto, tietolomake, tilauslomake ja mallipipo. Jos ryhmä päättää aloittaa myynnin, tilataan koko porukalle myyntimateriaalit ja ryhdytään myyntihommiin! Myyntiajan saa päättää itse mutta suosittelemme 3-4 viikkoa ajaksi. Tässä linkki: https://nettihattu.fi/varainhankinta/
Nettihatun syksyn varainhankinnassa myyntituotteena on trikoopipo HEIJASTAVALLA painatuksella. Pipo on koko perheen käyttötuote, jota tarvitaan Suomen ilmastossa melkeinpä läpi vuoden. Heijastava painatus tuo lisänäkyvyyttä liikenteessä lapsille, nuorille ja aikuisille syksyn ja talven pimeillä kulkiessa. Piposta painatus näkyy ja heijastaa valon osuessa siihen, vaikka sitä ei kutsuta virallisesti heijastimeksi.
Suosittelemme käyttämään aina oikeaa heijastinta myös heijastavan pipon lisäksi!

Varainhankintaan on mahdollista saada myös seuran omalla logolla varustettu pipo, jota voi myydä lisäksi Nettihatun kuvaston ohella. Logo voi olla heijastava tai monivärinen, riippuen logosta. Tämä on ollut suosittu juttu urheiluseurojen kanssa. Logopipon myyntihinta on sama 19€ ja jokaisesta logopiposta saa 5€ myyntipalkkion. Tästä kannattaa olla sähköpostitse yhteydessä varainhankinta@nettihattu.fi ennen kampanjan aloittamista, jotta voimme tarkistaa logon ja tehdä siitä mallikappaleen myynnin tueksi.

Miksi valita Nettihatun varainhankinta monen muun joukosta? 🙂
Nettihattu on kotimainen pienyritys, joka valmistaa laadukkaita pipoja Kuusamossa omassa pipotehtaassa. Kun myyt Nettihatun pipoja, voit olla varma, että ne on valmistettu hyvissä olosuhteissa ja työntekijöille maksetaan asianmukainen palkka tehdystä työstä. Nettihatulle kotimaisuus on ehdottoman tärkeä ja täällä voit lukea aiheesta lisää: https://nettihattu.fi/kotimaista-kasityota/

Pipot on valmistettu laadukkaista kankaista, jotka kestävät käyttöä ja pesua. Pipot ovat perusarkeen sopivia käyttötuotteita jokaiselle perheelle. Hyvä myyntituotto innostaa myymään ja keräämään rahaa tavoitetta
varten. Usein tuotteiden mentyä asiakkaille, lähipiiri ja kaverit innostuukin tuotteista enemmän ja lisätilauksille on tarvetta. Lisätilaukset onnistuu helposti ilman lisäkuluja!
Täältä voit lukea tarkemmat ohjeet varainhankinnasta ja tilata ilmaisen kuvaston ja mallipipon nähtäväksi:
https://nettihattu.fi/varainhankinta/

Toivottavasti innostutte oman luokan tai seuran joukkueen kanssa kokeilemaan varainhankintaa Nettihatun pipoilla! Uskon, että voitte yllättyä positiivisesti myyntituloksistanne. 🙂

Tammikuun kuulumisia

Nettihatun tammikuu alkoi lomatunnelmissa, johon sisältyi lomareissu Helsinkiin konehankintoineen kaikkineen. Oletko lukenut blogitekstin, jossa kerroin työn ja huvin yhdistämisestä? 😊 Jos et, niin täältä voit käydä lukemassa:  https://nettihattu.fi/kaksi-karpasta-yhdella-iskulla-tyo-seka-huvi/

Tuo uusi kone on suurkuvatulostin ja se tekee monivärisiä logoja. Olimme pitkään harkinneet sen ostoa, mutta hinta oli yksi tekijä mikä viivytti tämän tulostimen hankintaa. Pähkäilimme, oliko meillä tarpeeksi logopipokauppaa, jotta tuota ihmelaitetta kannattaisi hankkia ja lisäisikö se pipokauppaa jatkossa? Päätimme ottaa rohkeasti ratkaisevan askeleen ja hankimme ikioman suurkuvatulostimen ja tämä tammikuu on jo osoittanut, että päätös oli hyvä!

Olemme saaneet hyvin tarjouspyyntöjä logopipoista ja nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sitä mitä he haluavat eli joko yksivärisiä tai monivärisiä logoja samalla toimitusajalla eli nopeasti, varmasti ja hyvällä hinnalla. Hinta on yksi tekijä, joka saa kaupat aikaiseksi mutta myös toimitusnopeus on valttia. Aiemmin otimme moniväriset logot alihankintana ja toimitusaika venyi paljon pitemmäksi ja logopipon hinta nousi myös kalliimmaksi, joten useita kauppoja jäi saamatta. Rohkeus siis palkittiin tässä kohtaa. 😊

Tammikuun alussa meillä on ollut “perinteenä” siivota nurkkia ja vaihtaa järjestystä, eikä tämä tammikuu tehnyt poikkeusta. Nyt ompelimossa pitäisi olla looginen järjestys, jossa asiat etenee steppi kerrallaan järkevästi eteenpäin, eikä neliöitä seiso turhan panttina. Ulko-oven vasemmalla puolella on iso leikkauspöytä, jossa leikataan kaikki Nettihatun pipot, oikealla kädellä on kangashyllyt ja takaseinällä saumurit rivissä ompelua varten. Pipojen leikkuuseen on tullut vuoden alusta apukädet, jotka kuuluvat Jarnolle. Leikkaushomma on lähtenyt oikein hyvin käyntiin sähköleikkurin ja lasereiden avulla. Tätä on kaivattu koska Sinikan aika ei riitä enää ihan kaikkeen. 😊

Keskihuone, jossa entinen leikkaamo sijaitsi, onkin nyt pipovarasto ja siihen mahtuu nyt hurjasti laatikoita entisen hyllyn sijasta. Prässäämö/lähettämö joka tehtiin viime keväänä, on toimiva ja ennallaan.

Kangashyllyt raivattiin hyvään järjestykseen ja kaikki ylimääräiset tilkut pakattiin jätesäkkeihin ja laitettiin eteenpäin kouluille ja päiväkodeille askartelutarpeiksi. Tein instagramin stoorissa lupauksen, että olen kankaanostolakossa koko tammikuun! Ja se piti! 😊 Yhtään kangaspakkaa ei tullut ovesta sisään tammikuun aikana. Yksi uutuuspäivitys oli kyllä facessa, mutta Ketju-kangas oli tullut jo joulukuun aikana meille, mutta se oli vain unohtunut kiireessä päivittää kauppaan aiemmin.

Pipohyllyt saivat myös kyytiä! Kuoseja oli oikeasti yli 100 ja kaikki niistä ei todellakaan ollut verkkokaupassa, joten Nettihattu pisti tuulemaan ja laitoimme hyllyt järjestykseen ylläripipon avulla!  Edellinen postaus sisältääkin asiaa pelkästään ylläripiposta: https://nettihattu.fi/mika-on-yllaripipo/

Tammikuussa saimme myös ison pipotilauksen, joka toimitetaan ensi syksynä, siitä kuulette sitten myöhemmin lisää. 😉

Varainhankintaan on tulossa tällä viikolla uusi kevätkuvasto, siitä kerron facebookissa lisää heti kun saadaan kuvasto uunista ulos.

Tammikuu on siis taputeltu ja nyt lähdemme kevättä kohti taas entistä paremmalla meiningillä, koska kevätpipokausi on kohta täällä!