Olemme monessa yhteydessä tuoneet esiin yhtä yrityksemme tärkeimmistä arvoista, kotimaisuutta. Tässä tekstissä kerromme, miksi kotimaisuus on meille tärkeää sekä syyt, miksi tulemme tulevaisuudessakin valmistamaan pipomme Kuusamossa.

Yhteistä hyvinvointia

Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Todellisuudessa tämä on paljon enemmän kuin lottovoitto. Olemme oppineet pitämään jopa itsestäänselvyytenä sellaisia palveluita, joita moni maailman ihminen ei ikinä pääse käyttämään.

Koulujärjestelmämme, tieverkoston ylläpito, kirjastot, terveydenhoitopalvelut, yms. rahoitetaan pitkälti verovaroista. Yritykset ovat suurin verovarojen maksaja. Lähteehän jo pelkästään arvonlisäveron muodossa 24% kaikesta myynnistämme valtiolle, eikä tässä vaiheessa ole vielä huomioitu liiketoiminnan tuloksesta maksettavia veroja tai henkilökohtaista verotusta.

Haluamme omalta pieneltä osaltamme maksaa toiminnastamme verot Suomeen ja sitä kautta olla mahdollistamassa hyvinvoinnin ylläpitämistä, jotta jokainen suomalainen saa yhdenvertaisen mahdollisuuden luoda itselleen onnellisen ja hyvän elämän.

Yksi hyvinvoinnin elementti on työ, joka toteutetaan hyvissä ja turvallisissa olosuhteissa, työaikasäädösten mukaan. Lisäksi on tärkeää, että työntekijä saa elämäänsä turvaa ja vakautta varman toimeentulon muodossa. Yrityksemme työllistää kahden yrittäjän lisäksi yhden ulkopuolisen henkilön täyspäiväisesti ja useamman kiireapulaisen sesonkeina ja tätä kautta kannamme pienen, mutta tärkeän korren yhteiseen kekoomme.

Korkea laatu ja joustavuus

Kotimaisuuteen yhdistetään usein korkea laatu. Meille on tärkeää, että Nettihattu saa olla vaalimassa mielikuvaa kotimaisen työn viimeistellystä laadusta ja tyytyväisistä asiakkaista.

Pieni suomalainen yritys kykenee reagoimaan nopeasti asiakkaiden kysyntään ja etsimään tapoja palvella asiakkaita entistä paremmin. Ulkomaalaisten toimijoiden kanssa asioiden setviminen voi usein olla haastavampi ja pitkäaikaisempi prosessi.

Kun suosit suomalaista, voitat itsekin

Meistä jokainen on vastuussa siitä, että työpaikat pysyvät Suomessa ja verorahat maksetaan kotimaiseen kirstuun. Jokainen ostopäätös on samalla päätös, millaisten arvojen mukaan haluat toimia.

Suosi suomalaista ja suosit yhteistä hyväämme. Jokaisella ostopäätökselläsi on työllistävä vaikutus. Valintasi määrittää, missä ja millaisissa olosuhteissa työtä tehdään.

Ostaessasi kotimaisen pipon, voit varmistaa, että pipon tekijälle maksetaan asianmukainen palkka ja hän saa toimia hyvissä työolosuhteissa. Kotimaisuus ei kuitenkaan aina ole edullisin ratkaisu. Esimerkiksi ulkomainen pipo on monesti jopa todella edullinen. Oletko koskaan miettinyt, mistä halpa hinta kertoo?

Kun suosit suomalaista tuotetta, voit selvittää materiaalien alkuperän, tuotteiden turvallisuuden ja työolosuhteet, joissa valmistus tapahtuu.

Kirjoitimme tämän tekstin toivoen sinua tulemaan tietoiseksi ostamiesi tuotteiden alkuperästä ja tekemään enemmän niitä valintoja, jotka lisäävät yhteistä hyvinvointiamme. Tämä koskee sekä pipoja että kaikkia muitakin hankkimiasi tuotteita. Yhdessä voimme varmistaa, että jätämme jälkeemme hyvinvoivan yhteiskunnan.