INFO

Nettihattu on kotimainen, laadukas ja värikäs! 

 

Kaikki tuotteemme valmistetaan huolellisesti kotimaisena käsityönä laadukkaista materiaaleista Suomessa, tarkemmin kerrottuna Kuusamossa, omassa ompelimossamme ja meille on myönnetty Avainlipputunnus merkkinä kotimaisesta työstä. Asusteemme on siis suunniteltu ja valmistettu Suomessa alusta alkaen. Tämä on Nettihatulle sydämen asia. 
Käyttämämme kankaat tulevat Euroopan alueelta ja ovat Ökotex- ja GOTS- sertifioituja.  Kankaat ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä ja pesua. Kankaiden leveys on aika optimaalinen Nettihatun tuotteille eli ylijäämäpaloja ei juurikaan tule, mutta jos välillä tulee, niin ne lahjoitamme paikkakuntamme kouluille ja päiväkodeille arkasteluun eli toisen roska on toisen aarre! 🙂
Kuosien värikkyys  ja iloisuus on juuri se Nettihatun JUTTU ja meidän valmistamat asusteet tuovat paljon iloa käyttäjilleen ja ne erottuvat varmasti joukosta. Nettihatulla on vaihtuva kuosivalikoima ja ajatus on, että otamme valikoimaan kuoseja aina tietyt erät ja kun ne on myyty, tilalle tulee uutta. Näin voimme palvella laajaa asiakaskuntaa niin, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin.
Toimitamme verkkokauppatilaukset omasta pipotehtaastamme melkeinpä joka arkipäivä ja pakkaamme tilaukset pääsääntöisesti kirjekuoriin tai pahvipaketteihin ja vältämme muovin käyttöä lähetyksissä niin paljon kuin mahdollista. 
 
TOIMITUSEHDOT / NETTIHATTU
 
Tilaus

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta https://nettihattu.fi/   

Meiltä lähetykset toimitetaan matkaan yleensä seuraavana arkipäivänä, mutta Postin toimitus eli kulkuaika vaihtelee 5-15 arkipäivän välillä.  

Toimitamme tilaukset Postin kirjeenä , Pikkupakettina tai Postipakettina, asiakas valitsee sopivan toimitustavan tilausta tehdessä. Jos haluat seurata tilauksen kulkua, valitse postipaketti toimitusvaihtoehdoksi. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai toimituksesta, laita meille sähköpostia myynti@nettihattu.fi  

Toimitustavat- ja kulut:

  • KIRJETOIMITUS 3,50€  Toimitusaika 5-15 arkipäivää
  • PIKKUPAKETTI 4,90€ Toimitusaika 3-10vrk suoraan postilaatikkoosi
  • POSTIN PAKETTI 5,90€ Toimitusaika 2-7vrk valitsemaasi noutopisteeseen
  • KIRJETOIMITUS ulkomaille 8,90€

Paketissa on koodi joten kulkua voi seurata. Emme vastaa kadonneista kirjelähetyksistä. 

 
Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
 
Nettihatun tuotteita myy:
Finsew Oy, Suomi
Lentokentäntie
y-tunnus 2538257-8
Sinikka Päivärinta
myynti@nettihattu.fi