Vuosi on vaihtunut ja tammikuuta mennään jo toisella viikolla. Pipotehtaan joululoma on vietetty, akut on ladattu rentoutumalla, luonnossa samoilemalla ja hiihtämällä ja tänään oli aika palata saumureiden ääreen ja ryhtyä jälleen ompeluhommiin.

Meillä Kuusamossa on kunnon talvi eli lunta riittää ja sää on ollut mukavasti pakkasen puolella. Muutamana päivänä pakkaslukemat on huidelleet melkein -30 asteen tuntumassa ja se tuntuu kyllä todella kylmältä ulkoillessa. Onneksi pakkanen on ollut kuitenkin pääsääntöisesti kohtuullisissa lukemissa, jotta olen päässyt hiihtämään ja nauttimaan Kuusamon upeasta luonnosta. Hiihtoreissuilla onkin ollut hyvä hetki testata uusinta tuotetta, josta tuli toive teiltä asiakkailta…

Nettihatulla on ollut jo vuosia valikoimassa talvipipoja, joissa on lämmin mikrofleecevuori ja ennen joulua tuli useita viestejä, että saisiko kaulurin myös fleecevuorella ja lupasin, että niitä tulee valikoimaan heti, kun ehdimme valmistamaan.

Nyt on se hetki, että fleecevuorelliset kaulurit löytyy verkkokaupasta! Jee! 😊

Mutta kerrotaanpa vähän tarkemmin tästä kaulurista, jossa on fleecevuori. Siinä päällinen on kaunista, kuviollista trikoota ja vuoriosa on laadukasta mikrofleeceä, näin se on lämpimämpi  talven pakkaskeleillä kuin peruskaulurimme, joka on kaksinkertaista trikoota. Mikrofleece on joustavaa ja hengittävää ja sen vuoksi se on todella miellyttävän tuntuinen käytössä kaulaa vasten. Kauluri on joustavaa materiaalia, joten siinä on yksi koko, joka sopii nuorille ja aikuisille. Kauluri kestää konepesun 40 asteessa niin kuin muutkin tuotteemme.

 

Kuosivalikoima on Nettihatun tapaan värikäs ja laaja ja nyt voit saada kaulurin tilattua ihan yksittäin, ilman pipoa. Tein sille oman kategorian, josta löytyy kaikki kuosivaihtoehdot.

Tästä voi tutustua fleecevuorellisiin kaulureihin: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/kauluri-fleecevuorella/

Jos kaipaat lämmintä ja värikästä talvipipoa, niin ne löytyvät täältä: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/talvipipo-kuviollinen/

Nettihatun värikkäät asusteet piristää pukeutumista ja tuovat hymyn huulille!