Nettihatun kevään piposesonki käynnistyi maaliskuun alusta ja on ollut hyvässä vauhdissa myös huhtikuun ajan. Pipoja ja kaulureita ommellaan joka päivä saumurit suristen ja kuosivalikoima vaihtuu tasaiseen tahtiin. Tänä keväänä on ollut taas hurjan ihania kuoseja tarjolla kukkasista koirapipoihin.

Koirapipot on olleet toivottuja ja löysimmekin useita rotuja erilaisilla taustakuvioilla valikoimaamme. Lisääkin toiveita on tullut sitä mukaa kun olemme julkaisseet uusia kuoseja Facebookissa. Tukkureiden kangasvalikoimat ovat kuitenkin rajalliset, olemme ottaneet koirakuoseja valikoimaan, mitä olemme valmiina löytäneet. Ja jatkossakin pidämme silmät auki uusien rotujen varalta.

Olemme julkaisseet Nettihatun Facebook sivuilla tuotevideoita, joissa pipo ja kauluri on mallinuken päässä. Videolta on helpompi nähdä pipon kuvio joka puolelta ja saada näin tarkempi kuva kuosista. Saimme hankittua sellaisen pyörivän alustan, jolla kuvaaminen sujuu nyt takkuilematta. Se on tosi näppärä. 😊

Trikoopipot ja kaulurit on kaksinkertaista joustavaa trikoota. Ne kestävät konepesun 40 asteessa.

Pipon koko valitaan päänympärysmitan mukaan eli jos asiakkaan päänympärys on esim. 56,5cm niin silloin pipon koko 56-58cm on hänen päähän oikein sopiva. Tuo pääympärysmitta ei ole kuitenkaan pipon ympärysmitta, koska pipon ympärysmitan tulee olla aina useita senttejä pienempi kuin pää, jotta se pysyy hyvin päässä. Toki jos asiakas haluaa, että pipo saa olla löysästi päässä, niin silloin voi valita isomman koon. Pipon kangas ei kutistu pesussa, joten sen takia ei kannata ottaa liian isoa kokoa. Sopiva pipo istuu hyvin päässä, se ei kiristä eikä purista. Jos olet epävarma koon valinnassa, niin voit kysyä ohjeita sähköpostitse myynti@nettihattu.fi Näin säästytään ehkä vaihtamisen vaivalta.

Kaulurissa on yksi koko, joka sopii nuorille ja aikuisille. Kaulurin korkeus on noin 27cm ja ympärysmitta noin 54cm ja se tuntuu sopivan useimmille oikein hyvin. Kauluri on ollut tosi tykätty lisä pipon kaveriksi. Ulkoillessa se suojaa kaulan kylmältä ja tuulelta ja sitten se on vielä kauniskin, kun kuosin on saanut itse valita. Kaulurit täältä!

Äitienpäiväkin lähestyy ja lahjahankintoja miettiessä Nettihattu voi olla hyvänä apuna. Kotimainen pipo+kaulurisetti on oikein oiva lahjaidea äidille ja mummoille. Kuosivalikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Halutessasi voimme postittaa kirjeen suoraan lahjan saajalle, kun laitat toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoitteen. Lisätietokohtaan voit mainita, että tilaus menee lahjaksi, niin jätämme lähetyslistan pois ja silloin ei mene hintatietoja lahjan mukana.

Postituksessa on kolme vaihtoehtoa: kirjeenä, pikkupakettina ja postipakettina. Paketteina lähetetyillä tuotteilla on seurantatunnus mutta kirjeellä ei. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Täältä voit lukea lisää toimitusehdoista: https://nettihattu.fi/toimitusehdot/

Tervetuloa tutustumaan verkkokaupan valikoimaan ja tekemään kotimaisia asusteostoksia! https://nettihattu.fi/