Onko varainhankinta teidän perheessä ajankohtainen asia?

Koulu alkaa ja lapset lähtevät taas koulun penkille. Kaksi asiaa tapahtuu tämän jälkeen varmasti: lehdet tippuu maahan ja luokkaretkeen tarvitsisi kerätä rahaa. Tänä syksynä taas pohditaan mitä myytäisiin, kuten viime- ja toissasyksynäkin. Aikaisemmin on myyty vessapaperia, pipareita, sukkia ja karkkeja, mutta välillä kaipaisi myös vaihtelua. Kuulostaako tilanne tutulta? Tunnistamme ongelman, koska koululaisten varainhankinta on tuttua meillekin neljän koululaisen vanhempina. Vessapapereita, sukkia ja karkkeja on meilläkin myyty, jotta lapset pääsevät yhdessä nauttimaan luokkaretkestä.

Omaa tekemistä tarkastelee usein liian läheltä, jotta voisi nähdä ilmiselviä asioita. Olimme tehneet pipoja jo useita vuosia, mutta silti emme olleet oivaltaneet, että pipothan soveltuvat erinomaisesti varainhankintaan.

Emme olisi ehkä vieläkään oivaltanut tätä, ellei pari asiakastamme olisi lähestynyt meitä ja kysynyt, voiko he tehdä varainhankintaa myymällä Nettihatun pipoja. Lamput syttyivät päässämme: yksivärinen pipo heijastavalla painatuksella on tyylikäs ja sopii lapsille, naisille ja miehille. Pipoja on helppo myydä vaikka joka vuosi, sillä ne ovat edullisia ja käyttöaika on melkeimpä ympäri vuoden. Pipot valmistetaan Kuusamossa ja kaikilla tuotteillamme on avainlipputunnus merkkinä suomalaisesta käsityöstä.

*HUOMAA, ETTÄ HEIJASTAVA PAINATUS EI KORVAA HEIJASTINTA! Suosittelemme käyttämään aina heijastinta lisäksi!

Laskimme, että voimme tarjota jokaisesta 19€ hintaisesta piposta 5€ provision. Provisiolla voitte rahoittaa esimerkiksi luokkaretkiä ja nuorten urheilijoiden turnausreissuja.

Käy tutustumassa varainhankintaan tarkoitettujen pipojen kuvastoon. Kuvastosta löytyy yli 50 erilaista painatusta ja pipoista 11 eri värivaihtoehtoa. Löydät kuvaston ja lisätietoja varainhankinnasta alla olevasta linkistä.
https://nettihattu.fi/varainhankinta/