Tämän kevään uutuustuote tuubikaulahuivi on osoittautunut hitiksi. Tyylikäs kaulahuivi on isompi ja muhkeampi kuin yksinkertainen tuubihuivi jota Nettihatulla on ollut aiemmin jo valikoimassa. Kaulahuivia voi käyttää sekä ulkotakin päällä että myös sisäpukeutumisessa tuomassa elävyyttä muuhun vaatetukseen.

 

Kuten monet muutkin suosituista tuotteistamme, myös tuubikaulahuivi syntyi asiakkaittemme toiveesta. Kaulahuivi on näyttävä ja miellyttävän tuntuinen lisäelementti pukeutumiseen. Esimerkiksi mustat housut ja paita saavat piristävän ilmeen, kun kaulaan lisätään esimerkiksi vaaleanpunainen ruusukuosinen tuubikaulahuivi.

Ympärysmitaltaan 140cm pitkä kaulahuivi on ommeltu renkaan muotoon, joten siitä ei jää roikkuvia huivinpäitä kuten normaalista kaulahuivista. Tuubikaulahuivi kiedotaan kaulalle kaksinkerroin ja ulkonäöltään se on puffimainen. Korkeutta huivilla on 25cm ja se ommellaan kaksinkerroin, jolloin se on kauttaaltaan kuviollinen.

Kaulahuivia on saatavissa useissa erilaisessa kuosissa. Esimerkiksi pipo ja huivi voi olla samalla kuosilla, jolloin saadaan hauska yhteisvaikutus. Vai mitä olet mieltä esimerkiksi alla olevasta Emilipöllöhuivi + pipo -yhdistelmästä?


Käy tutustumassa kuosivalikoimaan ja tilaa oma kaulahuivi somistaaksesi kaulasi tyylikkäästi ja elävoittääksesi muuta pukeutumistasi!
https://nettihattu.fi/tuote-osasto/kaulahuivit/