Nettihatulla on salaisuus, josta mainitsin keväämmällä muistaakseni Facebookin puolella. Lupasin kertoa asiasta tarkemmin, kunhan se on ajankohtaisempi ja jotain kerrottavaa olisi. Nyt sen aika on tullut.

Te ihanat Asiakkaamme olette toivoneet useaan kertaan Nettihatun kuviollisia trikoopipoja jälleenmyyjille kivijalkamyymälöihin myyntiin.

Meidän pipoja on ollut ja on tälläkin hetkellä muutamilla jälleenmyyjillä myynnissä. Kuusamon Prismassa ja osasta Koillismaan alueen S-marketeista ja Saleista löytyy Nettihatun tuotteita myynnistä. Mutta jälleenmyyjäverkosto kattaa vain pienen osan Suomen kaupungeista/kunnista, kuten huomaatte.

Kuusamo ja Koillismaan alue on aika pohjoisessa ja vaikka meillä käykin paljon turisteja, jotka ovat löytäneet hyvin Nettihatun pipohyllyt Kemissä, Taivalkoskella, Posiolla, Sallassa, Rukalla ja Kuusamossa, niin silti harras toive on tullut asiakkailta varsinkin Facebookin kautta, että olisi mahtavaa saada pipojamme myyntiin myös eteläsuomen alueelle.

Vaikka meiltä löytyy verkkokauppa, josta toimitamme pipoja ja asusteita kirjepostina ihan koko Suomeen niin siltikin asiakkaat haluaisivat välillä myös hypistellä ja sovittaa tuotetta kivijalkamyymälässä ennen ostopäätöksen tekoa.

Nyt tänä syksynä tähän tarjoutuu hyvä tilaisuus, koska Nettihatun kuviollisia pipoja löytyy nyt kaikista Prismoista ympäri Suomen! Jälleenmyyjien valikoimassa on 8 erilaista kuviollista trikoopipoa, joista toivottavasti löydätte mieleisenne. Nyt vaan toivomme, että kauppa käy reippaasti ja voimme jatkossakin toimittaa kotimaisia pipojamme Prismoihin. 😊

Nettihatun pipot valmistetaan huolellisesti käsityönä Kuusamossa ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme entistä paremmin ja laajemmin tuotteitamme.

Ja asiakkaana kannattaa esittää toivomuksia tuotevalikoimaan sille oman kylän/kaupungin kaupalle, koska kaupat kyllä kuuntelevat asiakkaita tarkalla korvalla. Heillekin on tärkeää tietää, mistä asiakkaat pitävät. Näin olen itse ainakin kokenut.

Tai jos sinulla tai tutullasi on myymälä, johon pipomme sopisi hyvin myyntiin, niin ota reippaasti yhteyttä vaikka sähköpostitse myynti@nettihattu.fi niin voimme jutella lisää.