Vuosia sitten sain kyselyjä muutamilta koululuokilta, että olisiko heillä mahdollista myydä Nettihatun trikoopipoja ja tienata näin rahaa retkikassaan. Hetken pohdinnan jälkeen huomasin, että yksivärinen trikoopipo, johon painetaan heijastava kuvio, on loistava tuote varainhankintaan monestakin syystä.

Ensimmäinen juttu on tuo HEIJASTAVA painatus, joka tuo lisänäkyvyyttä liikenteessä, vaikka sitä ei saakaan kutsua virallisesti heijastimeksi.

Koululaisten lähtiessä koulutielle ja syksyn pimetessä, heijastaville tuotteille on todella tarvetta. Pipossa heijastava painatus näkyy ja pipo tulee laitettua päähän ulos lähtiessä lämmittämään päätä ja korvia. Yksivärinen pipo on tyylikäs ja heijastavan kuvion voi valita itse laajasta valikoimasta. Pipon värin voi valita 11 eri värivaihtoehdosta ja piposta kokoja löytyy 4, joten jokaiselle löytyy juuri sopivan kokoinen, omaan päähän istuva pipo. Heijastava materiaali täyttää standardin EN 471 / EN ISO 20471 edellyttämät vaatimukset.

Kotimaiset trikoopipot valmistetaan laadukkaista trikookankaista. Jokainen pipo ommellaan käsityönä Kuusamossa Nettihatun omalla pipotehtaalla. Pipon malli on pitkähkö, päälaelta hieman lörpälleen jäävä ja pipoillamme on avainlipputunnus merkkinä suomalaisesta työstä. Heijastavat painatukset painetaan pipoihin aina tilausten mukaan.

Jos ryhmänne miettii varainhankintaa, Nettihatun tuote on erilainen ja riskitön tapa kokeilla myyntiä. Pipomyynti on hyvä tapa hankkia rahaa retkikassaan!

Jokainen perhe tarvitsee pipoja, joten tämä on käyttötuote, joka ei jää hyllyyn pölyttymään ja pipoille on tarvetta läpi vuoden, siitä meidän ilmasto pitää huolen. Jokaisesta myydystä piposta myyjä saa hyvän 5€ myyntipalkkion. Myynti tehdään kuvaston avulla ja toimitamme pipotilaukset myytyjen pipojen mukaan. Näin se on myös riskitöntä, kun pipoja ei tarvitse tilata etukäteen omaan varastoon. Pipomyynnissä ei ole myöskaan minimimääriä eli toimitamme kaikki tilaukset määristä riippumatta. Yleisesti kuitenkin myyntimäärät ovat yllättäneet positiivisesti niin vetäjät kuin itse myyjätkin.

Kun ryhmän tilaukset on saapuneet meille, painamme pipot tilausten mukaan ja pakkaamme jokaiselle asiakkaalle tilauksen omaan kirjekuoreen, jossa on nimi päällä. Sitten niputamme jokaisen myyjän tekemät tilaukset myyjäkohtaisesti omiin nippuihin kuminauhalla ja pakkaamme pahvilaatikoihin. Kun pahvilaatikko saapuu ryhmälle, nippujen jakaminen on todella helppoa eikä vetäjän tarvitse alkaa miettimään, mikä pipo kenellekin kuuluu. Me teemme homman todella helpoksi, teillä tarvitsee vain myydä pipot lähipiirille, sukulaisille ja ystäville! 😊

Olemme uusineet pipokuvastoa tälle syksylle ja siitä löytyy nyt useita uusia kuviovaihtoehtoja sekä uusi pipoväri: Metsänvihreä. Usein kysytään myös sitä, että saako verkkokaupan kuvioita valita mukaan ja olemme luvanneet valita myös niitä tästä kategoriasta, koska kaikki kuviot ei mahdu kuvastoon: https://nettihattu.fi/tuote-osasto/heijastinpipot/

Jos teidän luokalla tai ryhmällä on ajankohtaista miettiä varainhankintaa juuri nyt, niin tilaa Nettihatun ilmainen kuvasto ja mallipipo ryhmällenne nähtäväksi. Voitte tutustua rauhassa asiaan ja jos päätätte ryhtyä myyntihommiin, niin voitte tilata sitten koko porukalle kuvastot samasta linkistä: https://nettihattu.fi/varainhankinta/